Medewerkers

Peter Jongsma

Functie
  • Directeur en adviseur

Peter is naast de oprichter van EPJ Financiële Begeleiding en Advies tevens adviseur. Met 17 jaar ervaring in het vak weet hij als geen ander hoe complexe financiële zaken in goede banen worden geleid. Hij kent de weg in het land van financiën. Zijn grote uitdagingen zijn gerichte oplossingen voor bijzondere situaties zoeken en zijn klanten écht helpen.

Edith- Dolores de Lange

Functie
  • Commercieel en Administratief medewerker

 In dienst per 1 januari 2011. Edith Dolores zorgt ervoor dat uw hypotheekdossier wordt opgebouwd en compleet wordt gemaakt. Verder is zij het aanspreekpunt indien u schade heeft. Zij is de spil tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

Dominiek Kuipers

Functie
  • Financieel Adviseur

Na 3 jaar in de accountancy gewerkt te hebben is Dominiek Kuipers in 2021 bij EPJ Financiële Begeleiding en Advies aan de slag gegaan. Door zijn analytische achtergrond kan hij snel de risico's in kaart brengen voor zowel ondernemers als reguliere particulieren. Hij denkt graag met u mee om gezamenlijk tot een passende oplossing en advies te komen.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.